RS Bouw- en TimmerwerkOverkappingen, veranda’s en tuinhuizen

Jouw specialist in overkappingen, veranda’s en tuinhuizen in Vlijmen

Overkappingen, veranda’s en tuinhuizen

Welkom bij RS Bouw- en Timmerwerk, jouw specialist in het maken van overkappingen, veranda’s en tuinhuizen in Vlijmen. We staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droomtuin. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, wij kunnen jouw tuin omtoveren tot een plek waar je met veel plezier kunt genieten.

Onze jarenlange ervaring

Met meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld zijn wij dé specialist op het gebied van overkappingen, veranda’s en tuinhuizen. Onze ervaring en kennis stellen ons in staat om alle denkbare mogelijkheden te benutten om jouw droomtuin te realiseren. Ons team bestaat uit hoogopgeleide vakmensen die alleen maar de beste materialen gebruiken. Hierdoor ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat dat lang meegaat.

Uw wensen centraal

Bij RS Bouw- en Timmerwerk staan we altijd open voor nieuwe ideeën en wensen. We bespreken samen met jou wat er mogelijk is binnen het budget dat je hebt. Samen met onze deskundige adviseurs bedenken we een oplossing die perfect aansluit bij wat je voor ogen hebt. Onze adviseurs denken met je mee om te zorgen dat de overkapping, veranda of tuinhuis die wij maken precies aan al jouw verwachtingen voldoet.

Maak nu een afspraak

Wil je ook een prachtige overkapping, veranda of tuinhuis laten maken door RS Bouw- en Timmerwerk? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Heb je al een duidelijk beeld van wat je wilt? Dan kunnen we direct bepalen wat de mogelijkheden zijn.