RS Bouw- en TimmerwerkOver ons

RS Bouw- en Timmerwerk: een klantgericht bedrijf in Vlijmen

Welkom bij RS Bouw- en Timmerwerk, dé specialist in Vlijmen als het gaat om bouw- en timmerwerk. Ons bedrijf is gevestigd in Vlijmen en heeft jarenlange ervaring. We richten ons op zowel de particuliere als de zakelijke sector. Als kleinschalig bedrijf hebben wij direct contact met de klant en staan we garant voor kwaliteit.

Onze klantgerichtheid maakt ons uniek

Klantgerichtheid staat bij RS Bouw- en Timmerwerk centraal. We streven ernaar om aan de wensen van onze klanten te voldoen, waarbij we rekening houden met hun budget. Niet alleen willen we onze klanten een hoge kwaliteit bieden, maar ook een goede service. Daarnaast werken we met een team van ervaren vakmensen die uiterst deskundig en professioneel zijn.

RS Bouw- en Timmerwerk: meer dan alleen bouwen en timmeren

Bij RS Bouw- en Timmerwerk doen we meer dan alleen bouwen en timmeren. We helpen u ook graag met het realiseren van uw plannen. Bijvoorbeeld met het verzorgen van teken-, bestek- en bouwmanagement of het verzorgen van de aanvraag van vergunningen. Ook adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor uw project.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat RS Bouw- en Timmerwerk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Kweepeer 14
5251 TZ Vlijmen

Contact

06 226 065 05
info@rs-timmerwerken.nl