RS Bouw- en TimmerwerkVerbouw en Renovatie

Verbouw en Renovatie

Verbouw en Renovatie met RS Bouw- en Timmerwerk in Vlijmen

Bij RS Bouw- en Timmerwerk in Vlijmen staan we garant voor kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Of je nu een extra ruimte, aanbouw of dakkapel wilt, je keuken wilt aanpassen, je badkamer wilt verbouwen of je zolder wilt aanpassen; wij helpen je graag. Ook als het gaat om het plaatsen van nieuwe of het vervangen van kozijnen ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunnen we je van dienst zijn met een breed scala aan klussen. Onze vakmensen staan klaar om met hun deskundigheid en creativiteit jouw verbouwing tot een succes te maken. We leveren maatwerkservice die past binnen jouw budget.

Onze service

We staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor service. Met ons team van ervaren specialisten staan we altijd voor je klaar. We luisteren naar jouw wensen en geven advies op maat. We denken met je mee over de beste oplossingen en maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken en materialen. In overleg met jou bepalen we de planning waarbij we rekening houden met de beschikbare tijd en budgetten.

Naast onze ervaring in de bouwwereld beschikken we ook over eigen materiaal zoals machines, gereedschappen en materialen waardoor we snel kunnen schakelen bij eventuele problemen. Daarnaast wordt er altijd gewerkt volgens de laatste veiligheidsnormen, waardoor we ervoor zorgen dat het werk veilig en volgens afspraak wordt opgeleverd.

Contact

Voor meer informatie of vrijblijvend advies neem gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar om samen met jou te komen tot een optimaal resultaat!